Din indkøbskurv bliver tømt, hvis du skifter land. Ønsker du at skifte land?

In Lyngby, Denmark, furniture brings together a very broad and varied group of employees. The furnishing by Fritz Hansen is chosen to reflect one of the main business areas: water projects. The chairs are in different shades of turquoise and blue creating the association to the see.
Designet af Dissing+Weitling

COWI HOVEDKVARTER

Lyngby, Danmark

ET MODERNE KONTORMILJØ

I Lyngby sætter møblerne rammerne for en stor og sammensat gruppe medarbejdere. COWI er en af de største danske ingeniørvirksomheder, specialiseret i løsninger for vandressourcer, miljø og infrastruktur verden over. I 2015 fik COWI bygget et nyt hovedkvarter i Lyngby. Bygningen er tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling, og den blev - naturligvis - bygget af virksomheden selv efter COWI's egne, stærke bæredygtighedsprincipper.

Arkitekturen er typisk skandinavisk, mursten, glas og stål giver et unikt udtryk. Bygningen er forbundet med en mindre bygning via en bro højt oppe, den åbne og lyse indgang giver adgang til alle andre områder af huset. Glas og lys giver bygningen et let og rummeligt udtryk, men den har stadig et formelt præg takket være den firkantede form og højden.

Med et bredt spektrum af aktiviteter og internationale berøringspunkter huser hovedkvarteret medarbejdere med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og behov. Det kræver en meget speciel indretning. Løsningen er et multifleksibelt kontormiljø, der let kan tilpasses skiftende behov. Kontormiljøet er opdelt i zoner, så hver enkelt medarbejdergruppe har et område, der kan indrettes svarende til dens krav. Bygningen er centreret om kantinen - det største fællesareal i bygningen. Arealet har tre funktioner. Det er en kantine, men rummet bruges også til konferencer, og der er plads til afslapning i det store trappeareal.

Der var brug for solide, robuste stole i dette multifunktionsrum. Og NAP™ -stolen svarede til alle kravene. Den kan stables, prisen er rimelig, og kvaliteten er høj. Desuden svarer stolen fint til virksomhedens bæredygtighedsprofil, for hvis den skal kasseres, kan den skilles ad og materialerne genbruges. Møblementet er valgt, så det svarer til et af virksomhedens specialer: vandressourceprojekter. Stolene er i forskellige nuancer af turkis og blå, så de giver associationer til havet.

"Vi valgte NAP™, fordi vi havde brug for en meget funktionel, let stol. Den er moderne men har samtidigt et klart skandinavisk præg. De to egenskaber understøtter vores virksomhedsprofil på glimrende vis". Forklarer Niels Rastrup, COWI.

Sted: Lyngby, Danmark
Projekt afsluttet: 2015
Arkitekter: Dissing+Weitling
Kategori: Virksomhed
Områder: Kantine
Produkter: NAP™

“We chose the NAP™ chair to suit our needs for a very functional light chair. It has a modern characteristic and still utterly Scandinavian feel to it. These two characteristics support our company profile in a very good way”. Says Niels Rastrup, COWI.
Republic of Fritz Hansen and COWI
Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP™ stolen til Fritz Hansen. NAP er en forkortelse af Normal, Aktiv og Passiv – fordi det at sidde reelt er en konstant bevægelse.
Det er den danske designer Kasper Salto, der har designet NAP™ stolen til Fritz Hansen.