The basket will be cleared if the country is changed. Do you still want to change country?

FRITZ HANSEN™ SØGER EN MARKETINGPRAKTIKANT

ER DU GOD TIL AT JONGLERE MANGE FORSKELLIGE OPGAVER OG DISCIPLINER INDENFOR KOMMUNIKATION OG DIGITAL MARKETING? SÅ ER DU MÅSKE VORES NÆSTE MARKETINGPRAKTIKANT.

Her i Marketing hos Fritz Hansen™ lever vi af at formidle og visualisere historien om dansk design. Siden 1872 har klassikere som Arne Jacobsens Syver og Ægget™ placeret brandet i toppen af international designhistorie. Vi søger en praktikant med en passion for design og marketing, som kan supportere især PR/Kommunikation og vores digitale marketing team. 

OM OS:
Du bliver en del af et småt, men dynamisk, team på 10 medarbejdere. Vores fælles mål? At formidle budskabet om dansk design gennem sociale, digitale og trykte medier. Tonen er uformel, men ambitionerne høje i vores lille afdeling, der huser et stort globalt publikum.

VI TILBYDER:
En global arbejdsplads med højt til loftet og et stærkt brand at fortælle verden om. Vi er i konstant udvikling, særligt digitalt. Dét, vi vil berige dig med, er en stærk marketingprofil - skriftligt, visuelt og digitalt - gennem dagligdagen i landets nok smukkest indrettede arbejdsplads. Der er tale om en ulønnet praktikplads. Det ugentlige antal arbejdstimer er 30-37 timer om ugen i minimum 4 måneder, såfremt praktikken indgår som en del af din uddannelse. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamener og lignende. 

ANSØGNING:
Tiltrædelsesdato: Snarest mulig
Bemærk, vi modtager KUN ansøgninger og CV via mail til Digital Marketing Manager Stefan Loges på stlo@fritzhansen.com

MERE INFORMATION
Har du spørgsmål til praktikforløbet eller vil du vide mere om selve praktikpladsen?
Så er du ligeledes velkommen til at kontakte Digital Marketing Manager, Stefan Loges på stlo@fritzhansen.com